Kanonväder i dag ! 10 grader, vindstilla och sol smiley Emma och jag har tagit bort stenar i vår rabattmur, vi skarr ju lava om dem och lägga sten i rabatten. Emma är knasig och löper amok när jag kommer ut och skall jobba. Springer säkert 15 rundor i full karriär och i kurvorna går det fasligt fort, hoppar upp på trädäcket, ner i rabatten ut på gräset och runt om poolen. Jag är faktiskt lite rädd att hon skall skada sig… Ja ja, Emma har svarta ben nu efter detta. Vi passade på att gå en jätterunda när hon ändå var skitig. När hon har torkat och smutsen ramlat av henne skall vi dammsuga.

Bilderna är på Emma som hade tagit min trädgårdsvante. Jag fick tillbaka den av henne lite senare. 🙂

Vi bakar bröd också, denna gången med rågsikt som det skall vara. Luktar jättegott. Degen skall jäsa i 4 timmar så om två timmar kan vi fortsätta och göra bröd. Till mat i dag skall vi ha falsk anka, potatis, gräddsås och dansk rödkål ! Mums… Til det en flaska av vårt favoritvin.

Jag har tagit Frontline Comp på henne i dag. Det satt en fästing i pälsen nu när vi var ute, så de har inte gått i ide ännu. Vi åker ju till Frankrike om ett par veckor dessutom.

Tempade precis Emma, 37,6 hade hon nu. Är det inte lite undertemp?