I dag är jag lite orolig för Emma. I går var hon som sagt lite lugnare än vanligt och ville gärna sova i soffan. Ingen aptit de sista dagarna hellar när jag tänker efter. Dock fick jag henne till att äta sin hundmat i gårkväll. Vi somnade faktiskt alla 3 vid tv:n och sedan vaknade vi av att det ringde på ytterdörren. När jag öppnade var det ett gäng barn som hade klätt ut sig (haloween) Jag hade totalt glömt att det var haloween så jag hade inget hemma att bjuda på, för övrigt tycker jag inte om när de kommer och tigger vid dörren. Emma ville gå ut i trädgården en stund senare, men hon var inte som vanligt, ställde sig och tittade på en fläck i gräsmattan. När jag tittade där var det inget annat än löv där. Hon satte sig och blev sittandes en stund och gick sedan makligt bort för att kissa. Hon kom in och fortsatte sova i soffan. När vi var på kisserundan, (alltså ingen runda egentligen, utan hon kissar på gröningen vi parkeringen utanför vårt hus) så ville hon inte kissa, stod bara och tänkte liksom och ville in igen. Hon sov som en stock hela natten men på morgonen när vi gick upp var hon inte som vanligt. Normalt hämtar hon ett gosedjur och svassar rundor och viftar med hela gumpen så glad hon är, men i dag orkade hon inte hämta nåt gosedjur, hon bara la sig ner och ville bli klappad på magen, gick lite motvilligt med mig ut för att kissa (vilket hon inte gjorde) och sedan in igen med tidningen som hon gick sakta med till husse. Vill inte äta, jag provade med välling, men inte det heller. 39,0 i temp kl 6.30 på morgonen, nu kl 9 hade hon 8,8 så den är lite lägre.
Hon har inte ätiti nåt olämpligt, inte när vi gick vår runda i går heller. Det är en jätteskillnad på henne i fredags och till nu.
Jag avvaktar lite och ser om tempen går ner, annars ringer jag till vår vetrinär.

Nu har jag varit ute i trädgården och räfsat löv. Jag vet inte hur många rullebörar jag har fyllt och tömt. Att det finns så mycket löv…. Emma var med i trädgården, ingen piggelin precis, satt mest och tittade, tog ett löv och bet lite förstrött i det och sedan lade hon sig ner. Fåglarna hade hon fortfarande intresse av, hon följer dem när de sätter sig på taket, busken etc. Jag tempade henne när vi kom in och nu hade hon bara 38,4, så det går framåt. Tror dock inte jag går någon runda med henne i dag, bättre hon vilar.
Jag fick henne till att äta lite och dricka lite välling, tempen är ung samma som innan 38,5 och hon är fortfarande lite sum och trött och kelig. Inte busig alls.