Nu på morgonen är det mörkt och ruggit men 8 grader plus. Jag har startat datorn och Emma fick tillåtelse att ligga och gosa i våra sängar en liten stund.

Emma njuter så av att ligga där och gosa, så ibland får hon det, fast det egentligen är förbjudet så att säga. Tänk vad hon kan hålla sig länge, nu är klockan halv 8 på morgonen och hon har inte kissat sedan 7 tiden i går, fast jag har varit ute med henne som vanligt. Men det är säkert ingen fara, hon äter bra, är superpigg och busig och kelig.

I kväll skall jag ha fölsedags-festen ! Vi har beställt mat från Handlarens kök, de har jättegod mat. Det blirÖrt och vitlöksöverbakad kycklingfilé med råstekta potatis, grönsallad, grädd och ädelostsås och vinbärsgelé. Glass till efterätt för dem som vill ha och starkt kaffe för de andra. Jag har redan börjat med dukningen, sedan skall jag dammtorka, dammsuga och tvätta golv.

De som kommer i kväll är Britta (Bernes mor och min svärmor), Stig (Brittas vän), Micke (vår äldste son 37 år), Jenny (hans fru), Jessica (deras barn och vårt barnbarn 8 år), och Magnus (vår yngste son, 34 år). Hoppas vi får riktigt trevligt !