I gårkväll, när Berne kom hem från jobb, fick jag en underbar bukett med röda rosor !

Vi var en runda vid innebanan också, Emma var ovanligt busig hela kvällen. Full fart och skulle kolla och undersöka allt och alla, och ville inte ligga lugnt i soffan som hon brukar. Rätt vad det var stack hon ut på banan när det körde en elbil där. Hon tyckte den såg kul ut och skulle jaga den, precis när hon var vid den gick den sönder (en bärarm bröts) och den lät konstigt, så hon stannade av och kollade på den. Efter det fick hon gå tillbaka till serveringen/mekerummet. Sedan var det en liten flicka som öppnade en dörr till boul-banan där en del killar laddar sina bilaccar, för det finns inte så många uttag , så vi får utnyttja dem också. Emma smet med in och sedan stängde flickan dörren från utsidan. Emma gick lungt där själv och kollade och nosade men var glad när jag öppnade för henne. När klockan var kvart i sju åkte vi hem och festade på ett kexchoklad var och delade en liten flaska rödvin. Man måste ju fira sin födelsedag på nåt sätt.

I kväll är det möte i Staffanstorps Hobbysällskaps klubbstuga. Berne och Jenne skall dit. Jag kommer att försöka fixa till akvariet så det ser hyfsat ut tills i morgon när vi har fest.

Vädret i dag är 8 grader och det är så fuktigt av dimman som står tjock överallt. De har varnat för dimman i radion samt för löv-halka.