I dag är det härligt höstväder igen, sol, vindstilla och hög luft och 8 grader på morgonen. Emma och jag skall gå en promenad nu på förmidagen.

Jag har just satt en deg till Rågsiktsbröd, den är färdigjäst till 12, så vi promenerar innan. Senare skall vi laga ”falsk anka” i lergrytan. Det kan bli gott som omväxling till grillat. Fredag är den mysigaste dagen på veckan tycker jag.

Emma med sin älskade ”Nalle”, han är en riktig buskompis och hon älskar att brottas med honom.
Efter att vi hade varit på vår promenad satte jag bröden i ugnen. Dock blev de inte alls som vanligt, för jag hade tagit Råg-mjöl fullkorn och inte rågsikt som det skulle vara. Jag får ta rätt sort nästa gång.

Och så fick jag för mig att bada Emma. det är länge sedan nu. Jag hade lite ont i ryggen så jag tog en Ipren och så satte vi igång. Tänk vad hon är snäll Emma, hon står och sitter och vänder sig efter mina direktioner i duschen och hon inte är alls glad i att duscha egentligen. Det tog 1,5 timmar innan vi var klara i duschen, sedan skall hon torkas. Det älskar hon däremot, men hon ligger och snurrar och busar och biter i handduken hela tiden så det tar lite tid det med. Men nu är hon ren och fin !!!