Sol, 10 grader plus ochfriska vindar, det är vädret i dag. Riktigt härligt att vara ute i. Löven virvlar runt en från träden.

I kväll är det träning på innebanan igen. Berne, jg och Emma kommer att vara där en stund. Jag skall ta med kameran så jag kan ta foto på Emma och soffan.

Vi har räfsat löv i trädgården i dag. Inte klokt vad många det kommer !!!

När Emma och jag gick en skön promenad i blåsten, gick jag och funderade. En del säger att en hund inte kan förstå vad vi säger. Men nog kan de det. Om Emma tjuvar en köks-handduk och sticker ut med den i trädgården. Hon lägger den på gräset och vill komma in. Jag frågar henne ”var har du handuken? Hämta den till mig” Då sticker hon direkt ut på gräsmattan och hämtar den och ger den till mig.Visst kan de förstå vad vi säger.

Nu har vi dammtorkat överallt. Jag har pratat i telefon med min Pappa (93 år och bor i Zurich, Schweiz) och allt är bra med honom. Han har varit ute och promenerat som han brukar och känner sig bra. Däremot är det sämre med min moster Inga och hennes man Steffi som bor i Basel, också Schweiz. Pappa har lämnat sin gamla bil, 30 årig merca till skroten. Alla säger att han inte skall köra bil när han är så gammal, men han ville nog köra lite till , det lät så på honom.