Nu har det duggat lite i morse, men nu kommer solen fram och klockan är kvart över sju på morgonen. De har lovat fint väder i dag och i morgon. Kanonbra, för då kör vi rc tävling på Fururing ihop med Höör och andra som vill vara med. Det är 30 anmälda i 1:8 Buggy, 14 st i 1:10 Short course och 3 st i 1:8 elbuggy.
Jag och Emma fixar med registreringen och kiosken. Det blir bara enkel mat som kokt korv och bröd, panpizza, pirog, kaffe, läsk. På kvällen skall vi beställa mat från Milas restaurang. Berne och jag kommer nog att beställa oxfilé med stekt potatis. Men man kan ta pizza om man vill också.

Om en stund skall Emma och jag gå ner och kolla så vi har allt framme till registreringen och kiosken.

I kväll är det grillkväll härhemma som vanligt. Det blir ryggbiff och potatisgratäng med vitlöksbröd och bearnaisesås därtill samt en god flaska rödvin.

PS, här är en länk till Dainty´s kennel i Mörarp (utanför Helsingborg) där Emma kommer från ! De har mycket lång erfarenhet och kunnande av Goldens och är dessutom supertrevliga och hjälpsamma ! Ni kan läsa mer om deras hundar, valpkullar, fotogalleri och historia etc. Mycket fin websida som jag rekomenderar !