Sol, regn, blåst ! Emma och jag gick upp till Milas och hämtade en Meny som vi skall ha till på lördag efter tävlingen.

Sedan fortsatte vi till hagen vid kullen. Emma var nyfiken på hästarna. Vi fortsatte förbi Lackalänga och gick stigen utmed åkrarna bort till Solbacken och ner till centrum igen och hem.

När vi kom hem drack Emma vatten, jättebra för det brukar hon inte göra och vatten är nyttigt att dricka efter en sån lång promenad.
Emma tyckte att det var dags att busa med Nalle så hon hämtade honon och tog ut honom på gräsmattan. I för midags var jag av med Emma. Jag hade inte sett att hon gått in och jag kunde inte se henne i trädgården. Jag ropade många gånger men ingen Emma dök upp, sen plötsligt var hon där, smutsig på benen och magen. Ja ja tänkte jag, hon har kanske gömt sig någonstans och tänkte inte mer på det.
Sedan visade Emma mig en liten söt grön groda som var vid trädäcket där vi har tagit bort stenar etc för att göra ny rabatt. Jag sa åt henne att man inte får busa med grodan och hon följde med mig.
Efter att hon hade busat med Nalle var jag av med henne ige, till slut gick jag till stället där hon hittat groda, då har hon ålat sig in under trädäcket och kunde nästan inte komma ut igen, så nu har jag bommat för med krukor så hon inte skall krypa in där igen. Det var säkert där hon var förra gången med, och jag tror det är grodan som hon vill leka med.