I dag är det FREDAG !!!!!

Myskväll med grillat, vin och mys tv (tror det är F1 träning också)

Solen skiner och det skall inte regna alls i dag eller i morgon. Jag och Emma skall ge oss ut och gå strax. Kanske mata ankorna, det tycker Emma är kul och titta på hästarna vid möllan.

I kväll kommer Fredrik på Kävlinge zoo med hundfoder till oss. Jag ringde och pratade med honom och de kör ut det till oss när han slutat jobbet i dag. Vi skall testa nytt foder till Emma. Hon matstrejkar just nu och har fått utslag mellan trampdynorna. Hon har ätit Royal Canin tills nu, men nu skall vi testa nåt till känsliga hundar istället (Pro plan sensitive salmon and rice), och färskfoder.

Kul bild eller hur ! Hittade den på Fredrik Steens blog.
Emma ÄLSKAR sin veterinär, henne får man hålla igen istället när vi kommer dit.

Nu har vi varit ute och promenerat, Emma och jag. Vi gick till Möllan och fortsatte ner till bron som går över ån. Sedan gick vi längs ån på andra sidan vid hästhagen. Det var ett stort sällskap med kanoter som tog sig ner för forsen och paddlade vidare längs Kävlingeån. Det var väldigt strömt och såg mycket vanskligt ut där de åkte ner, men det fixade sig. En kille blev av med kepsen, men det var nog det värsta. Sedan stannade de vi vårt favoritställe vid ån där det finns en bänk, ett par flytbryggor och väntade tills alla hade tagit sig ner i vattenfallet. Emma och jag fortsatte på promenadstigen längs ån och sedan gick vi hem.