Så, nu har vi kommit hem från NM i Eskilstuna. Vi åkte fredag middag och var där uppe vid 7 tiden. Vi grillade ”Lunna Melle” när vi kom fram, och det var jättegott, det tyckte Emma också.

På fredagen, vid kl 12 startade träningarna. Banan var ganska våt och det blev leriga små dynghögar att tvätta efter var omgång. På lördagen startade de med en sista träning efter att förarna hade seedats om efter tidsträningarna.
Micke och Magnus i heat 9 och Jessica i heat 4. Hon har kört bättre och bättre hela tiden och nu i kvalen har hon haft 8 varvare i alla omgångarna. Mimme kvalade till kvartsfinal (första bil) och Micke till semi.

I går, söndag, kördes finaler. Jessica körde 1/32 dels final och bumpade upp till 1/16 delsfinal och bumpade från den till 1/8 dels final men där tog det slut efter ett motorstopp. Hon kör sjukt bra nu och det skall bli kul att se hur det kommer att gå under de närmaste åren. Hon är ju bara 8 år ! Mimme körde sin kvart och ledde den tills det var 1 minut kvar, då han välte och det blev stenstopp eller nåt och motorn stannade, tyvärr gick det inte att ta igen tiden helt så han gick inte vidare. Micke körde i sin semi och gick vidare till final. Det var grymt fin racing i den finalen, Micke slutade på 5:e plats. Vann gjorde Coffe, Grattis ! Han fick bada i Eskilstuna-ån med kläder och allt ! (hör tydligen till att dom slänger vinnaren i ån när dom vinner ett stort race i Eskilstuna)

Det var sol och fint hela söndagen och det var jätteskönt att slippa regn. Vi körde hem och var hemma vid 10.30. Emma var lika glad som vanligt att vara hemma igen. Hon fick träffa Hellstens vita herdehund (vit schäfer) och de verkade tycka om varandra, hon är inte så gammal och fortfarande busig precis som Emma.

Nu, medans jag skriver detta har det börjat duggregna….