Tänk vad fort tiden går. Det känns som om sommaren redan är slut. Vissa dagar är det riktigt höstväder.

Bilden: Emma inspekterar rabatten som vi har börjat göra om.

I dag är det mulet, hoppas det inte börjar regna under dagen för jag tänkte gå med Emma till Kävlinge och hälsa på i Kävlinge Zoo butiken. Vi kan ju handla lite tuggben och godis till Emma. Det börjar också bli dags att beställa mer hundmat. Det är en jättefin service de har att köra hem hundmaten till dörren smiley !

Det märks att Emma börjar bli mer vuxen, hon kan gå jättefint vid sidan på promenaderna nu, det är bara i början som hon har lite bråttom, men det är väl lite överenergi kan jag tänka.

I gårkväll var Mimme och Camilla här och drack en kopp kaffe. Vi satt i källaren och tittade på True talent och Fångarna på fortet. Emma satte sig mitt emellan Mimme och Camilla, då kan man ju bli klappad av 2 på en gång .

Nu har Emma och jag varit ute och gått. 3 timmar! Vi gick vägen vid Vikenbadet ner till Kävlinge. I Kävlinge stannade vi i Kävlinge Zoo och handlade. Fredriks service var lika fin som vanligt ! Jag fick en Royal Canin ryggsäck på köpet, jättefin med massa finesser och fickor på, helt perfekt när Emma och jag går på långtur. Vi handlade en massa hundgodis och tuggeben till Emma. Vi köpte också en lite större boll av tyg till Emma, tennisbollarna kan hon sätta i halsen så dom slänger vi nu. När vi gick hem tog vi andra hållet och gick genom Kullen. Emma var bra trött efter denna turen och slängde sig på golvet i hallen så fort vi kom hem.