Vår Familj består av:

Berne och Karin Pålsson samt vår hund Emma Vi bor i en villa i Furulund.

Berne jobbar i dag på Citybygg AB, en byggfirma som han har startat år 2000 ihop med vår yngste son Magnus, som idag driver firman själv.

Karin är i dag hemma och tar det lungt och sköter hem och hund efter att ha haft RC-butik sedan 1988.

Från 1 jan 2010 har Mikael, vår äldste tagit över RC-butiken och driver den ihop med sin fru Jenny.
Mikaels dotter, vårt barnbarn heter Jessica och är 13 år gammal.
Hon går i sjunde klass och har en älskad vit kanin som heter Stampe.
En annan hobby är Radiostyrda bilar, 1:8 Off road på sommaren och 1:10 el på vintern. En riktigt god och glad tjej som redan klår sin pappa i RC-bilskörning !

Vårt underbara barnbarn Jessica har här blivit hela 8 år.
På bilden håller hon en GO-motor och har en Team-tröja på sig. Hon har blivit fabrikssponsrad av motortillverkaren Go som första medlem i deras junior team.

Detta är min älskade Pappa, 98 år gammal. Bor i Zurich, Schweiz.Detta är också min Pappa, men ett när han var ung. ca 18 år i Norge. Han bor på ett fint ställe för äldre, Terzianum i Zurich, där han får den hjälp han behöver.
Vår älskade Pappa har somnat in på sjukhuset natten till 1 november 2016 klockan 3.

Nedan är en bild på min Mamma i folkdräkt. Tyvärr finns inte hon bland oss mer, hon dog år 2003 efter en längre tids sjukdom i Zurich, dit Mamma och Pappa flyttade när Pappa gick i pension. Mamma är född och uppväxt i Schweiz. Dock träffade hon Pappa som är född och uppväxt i Norge, i Stockholm. Det är lite komplicerat men min Farmor var från Öland, Sverige, min farfar var Norrman. Min mormor var född och uppväxt i Sverige och min Morfar var Schweizare. Farmor och Farfar bodde i Oslo, Norge och Mormor och Morfar i Zurich, Schweiz.

Jag är född och uppväxt i Sverige, först Stockholm (Lidingö) och sedan flyttade vi ner till Lund, Skåne när jag var 7 år. Min lillasyster, Madeleine är 14 år yngre än mig och föddes här i Skåne, men bor i Stockholm nu.

Detta är en bild på mig som liten med min Morfar. Gissa vad vi tittar på? Godis så klart !

Här är min Farfar Brynjulf och Farmor Hilda. De dog när jag var ca 6 år men jag har fina minnen från när jag var liten och var hos dem i Oslo.

Detta är min svärmor, Bernes mor. Inga-Britta som är 85 år nu. Hon bodde i en lägenhet i Kävlinge och trivdes mycket bra där. Innan bodde hon i Furulund i en villa men det blev för jobbigt med trädgård och allt efter att hennes man, Göte, hade gått bort. Hon och hennes nya vän Stig reste mycket tillsammans och var aktiva med promenader och fester. Dock har hon drabbats av en allvarlig stroke julen 2015 och bor nu på ett korttidsboende i kommunen. Efter 9 månader på korttids fick hon nu en egen lägenhet, en etta, dit hon nu har flyttat. Hon behöver mycket vård för stroken gjorde att hon varken kan tala, äta och kan bara använda en hand hjälpligt.