Nu på morgonen är det bara -4,1 grader och det har snöat i gårkväll och i natt.
Jag får skotta i dag igen, och nu får jag skotta i trappan till uterummet också, man kan snart inte komma in där.
I går kom ”Hundboken” (Almenacka) med posten. Den är jättebra att skriva in vad som skall hända under året. Tex födelsedagar, tandläkarbesök och annat som man vill komma ihåg och är viktigt.
Nu ligger Emma med ett tuggeben i hallen och gnager. Hon har ju inte haft något ben sedan i fredags så hon är jätteglad. Ser inte ut så på bilden kanske, men hon är koncentrerad !
I kväll skall vi handla, vi gör det en gång i veckan nu. Man spar pengar för man okynneshandlar inte på samma sätt som när man cyklar upp till butiken var dag.
På söndag är det ”Valpträff” på kenneln. Vi planerar att vara med, men vi måste bya till vinterdäck först på mercan. Då kan Emma avmaskas och få sin 1:års spruta samtidigt.
Jag var med Husse ner till Klubbstugan när han målade det sista i köket. Det kommer att bli supersnyggt. Grå väggar, vitt tak, vit köksinredning, svartgrå bänkskivor, grått laminatgolv som klinkers. Skall ta foto på det när det är klart.
I går fick vi ett paket från ”Foderbilen” med lite julklappar som vi köpt till Nappe och Emma. Det är helt perfekt, ända fram till dörren och det tog bara 2 dagar. Billig frakt var det med 19 kr !! De har det mesta till hunden inkluseve den största samling av fodersorter jag sett. Man kan jämföra innehåll och pris etc på en sida där, fin service !