I söndags morse åkte vi till Leipzig,Tyskland. Kl 8 hämtade vi Mimme (Magnus) med husbilen (Pilote) och startade färden ner. Det var regning och mycket blåsigt och kallt, ca 10 grader. Vi stannade lite på mackar och Emma fick kissa och Mimme röka (när skall han lägga av med det?) Vi körde så vi bara var 4 mil från bilfirman som vi skulle hämta vår nya husbil hos. Där stannade vi på en mack och tankade och sedan körde vi till parkeringen och slog läger för natten. Vi grillade och åt och sedan spelade vi träspel. det var kul och Mimme vann, Berne på andra plats och jag blev sist. En gång när bitarna hade rasat och ca 10 fög ner på golvet hittade vi inte alla. Vi satt e ihop klossarna och det fattades en bit och det sa vi högt ”jag kan inte hitta den sista biten, undrar var det har flugit hän”. Emma som låg och vilade reser sig och plockar upp biten och ger till mig !
Tänk vad klok hund !!!
På morgonen åker vi till bilfirman och lastar av alla saker vi behöver (alldeles för många saker !) Mimme åker iväg hemåt med den gamla husbilen och Berne och jag väntar på att få en genomgång på Tyska hur allt fungerar i den nya bilen, samt att kolla så allt är fixat som vi ville ha det. Till slut är allt fixat, skyltarna hade tagit flera timmar att få, men kl 12 var vi färdiga att åka hemmåt.
Den gamla bilen tyckte vi var värdens lyxbil, men den nya är mycket finare, allt utvecklas så klart. Den nya känns som en dröm både att sova, bo och köra i.
I dag kom vi hem vid 10.30. Magnus hade kommit hem i gårkväll och allt hade gått bra.Alltså, jag har inte tid ! Jag kollar vägen och snackar med Husse !