I gårkväll och natt regnade det ordentligt. Just nu är det uppehåll men det skall komma mer regn, så jag skall skynda mig ut med Emma.
Emmas löp fortsätter och nu droppar det mer och färgen har blivit ljusröd. Hon tvättar sig bättre än första löpet, men golvet bryr hon sig inte om.
Hon har mycket bättre aptit nu och äter sin mat utan problem, försöker inte ens äta gräs längre och är mycket piggare överlag. Skönt !
I kväll skall vi grilla.
I går bestämde Magnus (Mimme), vår yngste son (34 år) att han skall börja köra 1:8 offroad igen.(radiostyrd bilsport, miniracing) Riktigt kul, han och Mikael var länge i topp på tävlingsbanorna för ett antal år sedan. Magnus slutade köra medans Micke fortsatte med bra resultat och har även tagit över rc-butiken vi startade 1988.
Magnus hade lite återfall under ett par år och har kört truggy men nu har han som sagt bestämt sig för att satsa på buggy igen för fullt. Riktigt kul ! Magnus har redan anmält sig till flera tävlingar bla Sverigecupen i Vetlanda, Nordiska i Eskilstuna, Leipzig i tyskland mm. Han kommer att åka med oss i husbilen (Berne, mig och Emma) Vi får försöka hjälpas åt så gott det går med Mickes, Jessicas och Magnus bilar. Det blir i finalerna som det kan bli problem med tankning etc om Micke och Mimme kör i samma final. Men det kommer nog att lösa sig.