I dag kl 11.30 kom vi hem från Tyskland. Vi hade varit på Mugen-racet i Oberhausen, Reckwards hemmabana, en riktigt kul bana, tight med många hopp och olika underlag. Campingen var mysig mitt ibland höga träd. Men på båda sidor om banan var det järnvägsspår, och det dundrade fram godståg hela dygnet runt. Vädret var fint och småregn på fredagen och lördagen. Men på lördag kväll öppnade himlen sig och det var världens åskväder, men på söndag morgon var allt OK igen.
Banan var jättesvår för Jessica i början, men när vi kom till finalerna, hon började i 1/8 och kom ända till 1/2, så hade hon lärt sig den jättebra. Totalt slutade hon på 13 plats i Hobbyklassen, superfint kört ! Micke (Jessicas pappa)vann i Top klassen. Grattis Micke ! En riktigt lyckad tävlingshelg med trevliga människor.
Emma har kelat och busat och varit fotomodell för tyskarna vid banan. I morse upptäckte vi att hon löper igen. 8 månader drygt från förra gången.
Nedan kommer lite bilder från helgen. Inte så många men….
När vi reser med Emma och husbilen har vi alltid med Biabädden till Emma som vi sätter på golvet och hon har alltid tyckt om att sova i den, men denna gången var det bara soffan i sittgruppen som gällde. Hon hoppade upp där och blev kvar där hela natten, sover som en stock till halv 7.