I morse var det underbart fint väder med hög luft, solen som strålade och vägen torkade upp hela tiden. Emma hjälpte mig att städa och hon var riktigt duktig i dag och löd nar jag sa att hon inte fick bita i dammsugarslangen (centraldammsugare ), samt att hon blev kvar i köket när jag dammsög finrummet. Hon brukar alltid följa med och busa med mattan annars.
Sedan stekte vi köttfärs (1,6 kg) med lite lök och kryddor som vi skall ha till olika köttfärsrätter som Chili con carne, köttfärssås mm. Jättebra att ta med i frysen i husbilen när vi skall åka till Frankrike. Ebkelt att tina och fixa till. Grilla ute känns inte helt OK nu längre, det är för kallt och ostadigt väder. Fast… här hemma grillar vi på helgerna, grillen står i uterummet så det går helt perfekt !
Nåväl, när städning och matlagning var klart duschade jag och vad tror ni jag möts av när jag kommer upp från källare och tittar ut ? Jo regnet står som spö i backen , och Emma och jag skulle ju gått ut en lång promenad. Jag tror vi väntar en stund…..