I dag fortsätter det att regna, det skall regna i många dagr säger dom 🙁
Vi skall på 80 års kalas i kväll, Emma får vara hemma för vi skall på restaurang och äta middag också. Skall bli riktigt kul.
Det är jättesvårt att hitta på present till någon som har levt så länge och har allt, så det får bli en korg med viner, det tror jag hon uppskattar.
Bilden uppe: Mikael och Emma.
Har funderat på detta att Emma sover så bra alla nätter, kvittar om vi är i husbilen eller hemma. När hon sover hemma har vi satt en grind hon kan se igenom till vårt sovrum och hon sover i hallen. Vi har satt en grind så hon inte kan gå ner i källaren också samt stängt dörren till köket och datorrummet. Hon ligger och säger ingenting hela natten, ja flyttar på sig lite då och då när hon blir varm eller kall och smågläfser när hon drömmer något, men annars är hon kolugn. Vi kan kliva över henne när hon ligger och vi måste på toa på natten, hon vet att det inte är morgon och då skall man inte gå upp. När klockan är 6 på morgonen, då börjar hon ”prata” med oss, det låter jättekul och hon har så många nyanser. Då är det morgon och vi skall gå upp, kela, titta på gräsplätten utanför huset (men inte kissa) och hämta tidningen som hon tar in och ger till Husse, sedan får hon ett par hundchokladbitar. Sedan blir det frukost både för oss och Emma. Dock måste hon avbryta, om hon äter sin mat och vi tar av locket på våra yougurtsburkar, för både lock och burk MÅSTE slickas av Emma, det hör till, sedan kan hon återgå till sin frukost. Hon är alltså en helt okomplicerad hund, trygg och säker och har aptit på livet och allt som är skoj. Det är verkligen världens goaste och underbaraste hund vi fått !!!