I gårkväll var vi en stund på inomhus rc-banan i Hoby. Emma fick följa med ! Det tyckte hon var jättekul. Vi träffade många som hon kände bla Jerry och Simon och Simons flickvän. Alla klappar henne och hon tycker det är kul att se på bilarna med. De kör med elkonverterade 1:8 buggybilar därinne (för avgaserna). Jessica, vårt barnbarn körde också, hon är jätteduktig och snabbt går det med.

Emma tänkte gå in på en ny bana i går, ”klätter vovve”. Hon klättrade upp på vårt pooltak som är 1,60m högt. Det är runt i formen. Emma klättrade både upp och gick ner till andra sidan sedan klättrade hon tillbaka igen. Husse sa att det inte skall vara någon fara, att det håller för mer än det, men Emma fick faktiskt en utskällning av mig. Tänk om taket gått sönder och hon ramlat ner i poolen. Det knakade och gungade och så är det ju frysgrader så plasten kanske är skörare.
Emma hade ingen lust att hämta tidningen i dag, hon gick direkt tillbaks till ytterdörren. Innanför hade hon lagt sin ”kisse”. Den tog hon direkt så försiktigt i munnen och gick till korgen och la sig. Hon vill inte äta heller och har börjat krafsa i sin korg och Bia-bädd. Hon beter sig som jag kan tänka en skendräktig tik gör. Det är 9.5 veckor sedan hon slutade löpa