I dag är det fredag !!!!
Vi har 5 plusgrader och det kommer att bli sol i dag. Man får leta efter någon liten snöfläck nu, det är inte lätt att hitta dem.
I dag kommer ett äldre par från Stenungsund och tittar på Nappe, deras hund fick avlivas för 3 veckor sedan och det var en Leonberger. De bor på en gård så det blir fint att springa omkring för Nappe och Hustrun är hemma på dagarna. Vi får se om det verkar vara bra kemi mellan dem. Hoppas det.
Lite senare i dag skall Emma och jag gå en lång runda. Vi skall försöka träna lite samtidigt. Hon är världens goaste vovve, men ack så levnadsglad och busig just nu.
Nu har Emma och jag gått en lååång runda ner till Kävlinge Zoo, vi har varit ute i nästan 2,5 timmar och hon har fått träna på ”gå fint” hela vägen. Vi har mött många människor, cyklar, hundar etc och hon har varit jätteduktig. Hon går dock ett steg före mig och ibland blir det flera men vi jobbar på det. På söndag är der hund-kurs, vi får se vad som händer då. Nu har Emma druckit vatten, blivit tvättad om ben och mage (hon var svart) och nu sover hon så sött i hallen Det var en lång promenad.
I djuraffären var det en fin vattenfontän med vatten till hundarna. Perfekt service och Emma drack i den.