Rena sommarvärmen !
I dag har vi fortsatt att jobba på banan. Jenny och jag har städat klubbstugan, lagat Chiliconcarne till alla som jobbade och gjort en massa andra saker med.
Grabbarna har satt staket och gjutit plintar, tvättat skyltar, skruvat upp nya skyltar, fixat kantstenarna, tvättat utemöblerna, städat containrarna, kört ner till återvinningen med skräp som vi sorterat bort och tusen andra saker. Jessica, Tim, Robin och Sebastian, våra duktiga juniorer, har också jobbat hela dagen med allt möjligt, tex tvättat mekeborden, vattnat blommorna, rensat ogräs i plattorna och mycket annat. De har varit jätteduktiga.
I en av containrarna var det en liten mus som hade flyttat in, han bor bakom ett par stora skivor. Jag vet inte om han fick flytta ut eller hur det blev.

I dag har det varit valpträff på Dainty´s, Emmas uppfödare, men eftersom vi hade så mycket jobb kvar kunde vi inte vara med där. Hade sett fram emot det annars för det brukar vara så kul och roligt att träffa Emmas syskon med flera.Vi får hoppas vi kan vara med på någon annan träff senare i år.