I går var det varmt och skönt ! Tänkte sola lite men det blev aldrig tid till det för det blev så mycket annat som skulle fixas, och i dag är det kallare igen, men fortfarande sol.
I dag kommer Electroservice och lagar diskmaskinen, hoppas nu den blir som ny igen ! (och att vi slipper ställa om alla klockor etc i hela huset när strömmen går)
Vi får även en leveans från Scanvacc (centraldamsugare som vi skall passa tiden till.
Emma betar gräs ! Hon har gjort detta en längre tid nu och antagligen är det något med magen eller halsen. Vi skall ju åka till Tyskland nästa helg, så jag har gett henne avmaskningspiller (axilur) ifall det skulle vara mask. På måndag skall vi till Vertrinären också för 4-veckors intyget, så då får hon se om det är något annat.
I dag har jag duschat Emma, trodde inte hon fällde, men det kom jättemycket päls från henne. Det tog 1 timme i duschen men Emma var faktiskt riktigt tålmodig. Nu sitter hon vid uterumsdörren och pratar för hon vill gå ut. Men hon får vara inne tills hon är torr. Sedan skall vi ta och sätta på Frontline, det är över 4 veckor sedan sist nu.