Onsdag 13 oktober 2010
Klockan ringde kl 6 som vanligt och Jag klädde på mig medans Emma ”pratar” med oss. Sedan måste jag bara kela med Emma som lägger sig ner och jag skall klappa henne , magen är gottast. Sedan tar hon sitt mysedjur och vi går till dörren och jag slår av larmet och vi går ut på trappan. Hon måste ha halsband på för det kör bilar på morgonen och nu löper hon desutom.
Hon går en runda på gräset utanför (kissar gör hon senare) och sedan till brevlådan och där hämtar vi tidningen som jag viker till henne så hon kan bära in den till Husse. Det går jättefint, men ofta har hon lite bråttom så hon släpper den innan han får riktigt tag i den. Sedan får hon en bit hundchoklad som hon gillar.
Sedan gör jag jobbemackor till Husse och häller upp hundmat till Emma. Vi äter yougurt i små bägare och Emma får först slicka locket, sedan när vi ätiti upp dem får hon slicka det sista. Detta är väldigt viktigt tycker hon. Dom blir som nya !!
Sedan kan hon äta sin frukost.
Efter detta går hon ut i trädgården och kollar så allt är som det skall vara.
Sedan sover hon en stund, jag kollar datorn mm. Städar gör vi också en runda och fikar vid 9 tiden.
Kl 11 brukar vi gå en runda på 1-2 timmar. Vi har underbara promenadstigar runt omkring i skogen.
Sedan är det dags för lunch och vi klipper gräs, tvättar eller annat som behövs. Posten kommer vid 2 tiden och kl 15 börjar vi förbereda middag för Husse och mig. Emma får sitt andra mål mat då också.
Husse kommer hem vi 16 tiden och vi äter.
På kläller tittar vi på TV i källaren, Emma har sin Bia bädd och ibland ligger hon i soffan. Kl 11 är det dags för kisserundan och vi lägger oss.

Emma på promenad