Lördag 16 oktober 2010
Det finns massor av saker som Emma tycker hon skall göra, att det är hennes uppgifter härhemma.
Tex att fördiska disken i diskmaskinen. Det finns INGET som stoppar henne. Hon bara SKA slicka alla tallrikarna, besticken etc som vi ställer in i diskmaskinen. Hon tycker det är hennes uppgift att fördiska innan Matte sätter igång diskmaskinen.

Sedan är det riktigt snärjigt på morgonen när hon får hundmat och Husse och Matte äter yougurt. Hon håller koll på vem som öppnar förpackningen först så hon får slicka locket, sedan den som har minst kvar i förpackningen för hon skall ju slicka den också både hos Matte och Husse. Sedan är hon ju hungrig och måste äta sin mat emellan varven. Men hon klarar det galant.

I dag var vi en lång runda i skogen och sedan gick vi till Furulunds centrum och postade ett brev. Vi träffade många människor, joggare, cyklister, hundar etc och Emma var jätteduktig och gick fint vid mig. Sedan gick vi ner till RC klubben och tittade hur långt de kommit med köksbygget. Det gamla köket var rivet och de skulle hämta golvet till det nya köket. Vi kommer att gå ner dit en runda i eftermidag igen.

Så här fint var det i skogen som ligger mitt i Furulund i dag !