I gårkväll var Emma med på styrelsemötet i RC klubben. Det blev en massa sniffande överallt, samt smakande på stenar, små plastbitar och en massa som vi inte vet. Hon hade sin filt och ett tuggben och leksak med, men det var så mycket nytt att undersöka så hon blev helt uppskruvad. Fick sitta i knät en del för att ha lite lungt på mötet.
När vi kom hem kl 21.00 var hon så trött att hon inte kunde varva ner. Somnade efter mycket om och med vid 22.30 och då var det ju nästan bara att väcka henne igen för att kissa innan vi gick och lade oss.
Hon sov lungt hela natten.
Hon har fått en mycket dålig vana, att bitas. Alla säger att det är tänderna som kliar, men ibland blir det väldigt hårdhänt. Vi ser ut som om vi har en vildkatt som har klöst oss. Det hjälpar inte att säga till henne heller, då blir hon bara mer uppskruvad.
I går innan vi åkte till mötet kom Magnus, vår yngste son, och hälsade på Emma. Hon fick Golden-fnatt och rusade igenom kök och hall med 99 km hastighet. Rätt vade det var hoppade hon upp på en köksstol som stod utdragen och satte sig fint på den. Hon har aldrig hoppat upp på något sånt innan men det slutade lyckligt.