Nu har vi varit på Fururing Raceway i Furulund hela helgen. Vi har arrangerat Hansa Cup delt 1 med startande från Tyskland, Danmark och Sverige.
På fredagen var det grått väder men OK och vi körde 3 träningar. På lördagen regnade det hela morgonen, men så fort regnet slutade vid middgastid så hjälpte alla klubbmedlemmarna till att dammsuga och spåna banan så den var körklar på en timme.
Emma var nog den mest klappade och kelade hunden i Sverige i helgen. Och det tyckte hon om och njöt ! Emma hade sin filt och mat och leksaker i domarbåset på förarställningen. Hon sov som en stock medans folk klampade upp och ner och bilarna körde på banan. Jessica, vårat söta barnbarn tyckte Emma var så fin för när det är fuktigt så ser det ut som om vi har haft en krustång på pälsen på öronen och huvudet på Emma. Jessica klappade och lekte mycket med Emma under helgen när hon inte körde sin RC bil.
Våra söner Mikael och Magnus blev TQ i var sin klass (kvalsnabbast). På söndagen var det bättre väder och finalerna kunde köras utan problem.
Mikael Pålsson vann i Buggy och Magnus ”Mimme” Pålsson vann i Truggy-klass. Och Jessica Pålsson blev bästa Junior och körde Semifinal ! Hon körde mycket bra, lungt och fint utan att förivra sig.
En lång helg med mycket action.

Emma vid Furulunds bana