Nu har Emma varit med oss i husbilen till Sverigecup delt 1 i Mjölby.
Vi åkte fredag morgon och stannade efter 1,5 timme för att Emma skulle kissa och sträcka på benen samt dricka lite vatten. Hon gjorde allt utom att kissa.
Hon kissade inte sedan kl 6 på morgonen här hemma så det blev 6 timmar innan hon behagade kissa igen.
När vi var framme firade vi ut markisen, satte solskyddet och lade ut mattan så det blev ett uterum. Därefter satte vi dit bord, stolar och Emmas korg och leksaker. Emma åt lunch och vi fikade. Det var ganska varmt och vi grillade och åt midag ute.På kvällen tittade vi lite på TV och myste inne i husbilen. Emma har tagit ett säte i besittning som hon myser i (se bilden) Det hade börjat blåsa upp och kändes kallare nu. Det anlände nya förare hela tiden som skulle bo vid banan i husvagnar och husbilar. En del hade meketält och bodde på hotell.
Vi lade oss vi 11 tiden. Berne och jag i dubbelsängen där bak och Emma fick hela golvet att ligga på med sina filtar och gosedjur. Det blåste jättmycket och jag vaknade ofta av att markisen och solskyddet ryste hela bilen och förde liv.
Det är förundransvärt att en liten valp inte blir vettskrämd av det, men hon sov så sött till kl 6 på morgonen då vi gick ut och kissade. Sedan åt vi frukost.
Det var 117 startande på tävlingen som är den första deltävlingen i Sverigecupen i år. Med andra ord var det massor av barn, vuxna etc som klappade Emma hela dagarna i Mjölby, och Emma mös och njöt.
Tävlingarna var spännande och kul att titta på och Jessica, vårt barnbarn vågade klappa Emma många gånger. Mikael, Jessicas pappa och vår son blev 4:a i tävlingen. Så fort finalen var slut åkte vi hem och var hemma igen vid 9 tiden på söndag kväll.
Det var en rolig och kul helg men det är alltid kul att komma hem igen. Det tyckte Emma också, men snällare och lugnare hund går nog inte att hitta.

Emma sover i soffan i husbilen.