Emma har hunnit bli 5 månader nu och hon växer fortfarande så det knakar. Hon är kelig och nyfiken ochunderbar på alla sätt, men hon har börjat hoppa och nypas. Det hjälper inte att jag säger till eller försöker distrahera henne. Jag hoppas det bara är en period och går bort igen.
Hon har haft lös mage ett par omgångar och nu sist över en vecka. Jag har gett henne dietmat, dvs kokt ris, fiskbullar, morotssoppa och majsvälling i nästan en vecka. Men i måndags åkte vi till djurapoteket och handlade Canicur samt dietfoder som hon skall äta ett tag nu. Hoppas det hjälper, det går fram och tillbaka hela tiden.
Nu har vi anmält Emma och mig till en ny kurs, Vardagslydnad och klickerträning, hos Hundvilja. Emma är kanske lite ung, men Patricia som har Hundvilja ihop med Stefan har blivit sjuk och vet ej om de kan ha fler kurser mer än de som redan är bokade. Så vi hoppas att Patricia blir bra igen, men vi tyckte det var lika bra att ta kursen nu ifall att det inte blev någon ny. Det är så nära för oss, bara att gå ner till asfaltsplattan vi banan ca 300 meter.