Sparbanken Öresund/sparbanken Skåne har uppdaterat sitt bank id system. Tror ni det fungerar för mig? Neej då, antingen är jag dum i huvudet eller så är det hos banken felet ligger. Jag kommer inte in hur jag än uppdaterar och hämtar senaste programmen och filer. Mitt Bak.id fungerar dock perfekt när jag handlar på internet tex, men att logga in på mitt konto, eller att kunna betala fakturor med internetbanken etc, nej det fungerar inte. Tydligen har de jätteproblem, för all support är omöjlig att komma fram till. Jag satt många timmar i går i en telefonkö innan jag gav upp och tänkte att nu provar jag i morgon bitti istället när det inte är så många som ringer, men det ”sk..t” sig, för jag har suttit 1,5 timme nu i telefonen. Grrrr…. nu skall jag gå en runda med Emma och lugna ner mig…..
Nu har Emma och jag gått en runda. Emma nosar på en buske…Vi var nere vid dammarna också. En Sothöna (tror jag det är i alla fall) simmade i ensamt majestät i dammen.

Jag har fortsatt att prova att komma fram tillbanken, men lika resultatlöst…

Nej, nu får det vara till i nästa vecka. Nu är det ju klubbens konto som detta gäller, tänk om det hade varit vårt eget konto? Och att vi skulle ut och resa ??? Vad hade man gjort då ? Vi har faktiskt bytt bank privat innan.

Nej, nu är det fredag och jag skall mysa.. 🙂