I dag är Husse på rc banan och jobbar. Jag har flyttat gruset som var på parkeringen till hålet på framsidan, som vi skall fylla upp och lägga tillbaka stenarna på. Sedan har jag tvättat av diatomitstenarna som vi också hade på parkeringen och lagt dem i en hög på framsidan. Dessa skall vi ha att lägga i rundningarna runt träden.Efter det gick Emma och jag en lång promenad i det underbara vår-vädret. Man ser att alla är ute i sina trädgårdar och påtar nu.Fina violer såg vi i skogskanten.

Nu skall Emma och jag fika i uterummet, där är så varmt och gott nu. Trädgårdslandet skall få sig en liten grävning också i dag. Löven som finns kvar sedan i höstas i trädgården skall räfsas ihop. Växterna i uterummet skall vattnas.

Jag har hunnit med att prata med Pappa en stund också. Jag fick receptet på Risotto, jag hade slarvat bort det, och det är supergott ! Han mår bra, inga krämpor och det är bara lite trötthet nu, han orkar inte gå så fort och långt längre. Men gå och handla i affären 1 km bort går bra fortfarande 🙂 Det skulle vara kul att träffa honom igen, nu i juli blir han 96 år.

I natt skall vi ställa om klockorna till sommartid.