I går kväll kom Magnus och Lena på besök och tog en kopp kaffe. Gissa vad jag fick av dem i födelsedagspresent?
Jo detta setet med swarowski kristaller, halsband, armband och örhängen. Fint eller hur! Här ser man inte hur det glittrar, men allt glittrar så fint i ljuset. Detta skall jag ha på mig på lördag då vi har vin-planerar fest.
I dag är det underbart fint väder och efter att jag har fixat alla papper till klubben, vi hade ju styrelsemöte i går, så skall jag gå en lååång runda med Emma. Jag skall ringa Tom tom också för det går inte att uppdatera den, och samma sak med Canal digital som vi har i husbilen (tv). Min dator skall också rensas och alla program skall läggas in på nytt (den stänger ner sig efter 1 minut om jag inte aktiverar den (fast den är inställd på ”aldrig”, det kvittar hur vi gör. Jag har varit i kontakt med HP Support …. Mycket som krånglar nu 🙁


I går när vi gick i Furulundsskogen var det fullt av stora grenar och träd överallt på gångarna. I dag såg det nästan ut som vanligt igen. De som har röjt har verkligen gjort ett fint och snabbt jobb !

Grannen på hörnan, S Ljungvägen/Kronovägen hade otur. Deras fina hängpil pallade inte stormen utan la sig över staketet. Det var så fint det trädet.