I dag är det 14 grader, sol, vindstilla och fuktigt. Efter att vi hade städat gick Emma och jag ner till Kävlinge zoo och vägde henne och fick klippt klorna. Emma vägde 35.0 kg i dag. Det kvittade hur vi kollade vågen, det blev 35.0 var gång. Nu blir det mer motion och mindre godis igen för fröken Emma.
Bilden visar butiken utifrån. Inte mycket reklam där, men till nyår skall de flytta ca 100 m upp i gatan till Nettos gamla lokaler. Det kommer att bli superbra. Lika nära och i centrum, alla saker kan visas i butiken, vilket de inte får plats med i dag, det skall bli kul !

I måndags upptäckte vi att vår fasadflagga hade fått vingar(eller fötter). Emma och jag har letat överallt, men den har inte synts till. Men i dag när vi gick till Kävlinge såg vi en precis likadan, se ovan, lika fälld, likadan knopp. Den såg precis ut som vår.
När vi gick hem åvägen tog jag detta kort. Det är nästan inget vatten i ån längre, mest ogräs. Nu skall jag marinera köttet vi skall grilla i kväll, och mellan kl 14-15 kommer dom med grävmaskinen vi har hyrt till rc banan. Det är ju jobbedag i morgon och vi skall riva tankrampen och lägga allt material i S-kurvan som sen skall stenläggas. Jag funderar på vad vi skall bjuda dem som jobbar på i morgon. Jag tror det blir bullar till frukost ochkorv stroganoff till lunch. Vi får se…
Vi önskar alla en trevlig helg !