I kväll är det styrelsemöte i rc klubben inför årsmötet den 20 januari. Jag skall passa på att handla lite på Konsum/Coop innan mötet när vi ändå är i byn, så slipper jag cykla (det regnar, vad annars?)

I går när vi kom hem från promenaden hade Emma ont i en baktass. Jag har tyckt hon har haltat lite lite ibland, och sen var det borta igen och har inte kunnat hitta något. Men i går innanför dörren ville hon bara gnaga på tassen och inte sätta ner den ordentligt. Jag tvättade av tassarna med Lactacyd och vatten och torkade, sedan blev det Alsollösning och potatismjölpulver. Lite senare klippte jag tassen och rakade, men kunde inte se något sår eller nåt. Efter det tog jag på Probe-salvan. Det luktar tjära och har mycket aloe-vera. Emma avskyr både den salvan och den vanliga tasssalvan, förmodligen för lukten. Den går i nos och ögon tror jag för hon far som ett skollat troll på mattorna och kliar rygg och huvud. Efter en stund går det bort men just efter att vi tagit på salvan kliar det. I dag när jag kollade tassen ser den jättefin ut, inget rött eller sår, men vi skall vara försiktiga med att promenera i det våta och saltet på gatan som ligger kvar.

I går la jag ut ett par hundsaker jag inte behöver på blocket. Gissa vad, i dag är de sålda ! Det var ett vintertäcke som jag köpte i fjol men aldrig haranvänt och ett cykelfäste för hund. Jag har inte vågat använda det för att jag var rädd att bli omkulldragen. Så, lite tillskott till kassan och rensning bland prylarna är ju inte fy skam. Det var dessutom en tjej som bor i byn som köpte dem till sin söta Rottis-tik. Vi har sett dom träna lite då och då på fälten när Emma och jag har promenerat.