Jag höll på hela dagen med att laga mat och duka. Gästerna kom och allt var frid och fröjd. Jag fick en underbar grön växt av Micke och Jenny och en jättesöt vas av Jessica i lila ! Pengar och kort av Britta och Stig samt en bukett med gula rosor. Mimme hade glömt att det var min födelsedag och att han skulle hit, han fick dock höra av Micke att de skulle hit och att det var fest.

Bild: Trött Emma som ligger i uterummet i solen och njuter.

Maten var precis klar och allt uppdukat och klart, när Mimme gick ner och skulle göra ett hål till i livremmen, ut eller in vet jag inte, för när han var nere i källaren och hobbyhörnan blev han våt om tårna. Det hade börjat läcka vatten där igen, så fram med skurehink och trasor och torka, torka, torka. Mimme hjälpte mig och de andra fick börja utan oss så de fick varm mat. När allt var upptorkat som man kunde så gick vi upp och åt också, men mellan varven fick jag gå ner och torka det som hade kommit efterhandsa. Till slut var allt som stod i röret ute och man kunde koppla av lite. Maten var super duoper god ! Men denna födelsedagsfest, den ihågkomms av översvämmning i källaren. Vi torkade upp ca 10 liter vatten. 😉 Så

I dag har jag stökat undan efter festen, diskat alla tallrikar etc och just nu kör jag den sista maskinen av disk. Vi har ätit resterna från i går. Det blev tom över till Emma i dag. Hon gillade det också.

Nu skall vi sätta oss vid tv:n och hoppas vi inte somanr där, risken är storsmiley !