Nu är det ett par dagar sedan jag skrev här sist. Vad har hänt?

Inte så mycket mer än att Jenny och jag var och handlade till klubben i Fredags. På kvällen hade vi klubbfest på Milas restaurang. Till slut var vi 11 st såm åt och hade jättetrevligt. I lördags, alltså i går, körde vi öppet Klubbmästerskap. Jag hade hand om kiosken och Berne var tävlingsledare. Micke vann och Jessica kom tvåa, superfint resultat ! Hon har fått sin A-licens nu.

På kvällen var vi bjudna på Kusinträff. Vi skulle vara hos Bernes moster (Sonja). Det var många som var där och vi hade jättetrevligt. God mat var det också.

Bilderna: 1. Viveca och Nilla. 2. Anders, Anncharlotte och Rosmarie. 3. Bibbi och Jan. 4. Rosmaies man från Göteborg. 5. Viveca. 6. Nicklas och Patrik.

Vi hade samlats där redan kl 17.00 och när klockan var halv 1 så avslutades festen. Det var verkligen roligt att träffa allihop !

Nu på söndag morgon gick Emma och jag ner till banan och tömde alla soptunnorna så vi bara ahar fulla sådana. I veckan skall jag beställa tömning av Kommunen inför vintern. Micke, Jörgen och Tim var nere och tränade.