I dag var jag övertygad om att jag skulle till tandläkaren. Men, det är i morgon kl 9. Ganska skönt i alla fall, en hel dag att göra annat på.

Först duschade jag, sedan kom Jenny och hämtade Mickes och Jessicas sändare som vi hade i husbilen sedan Österrike. och sedan gick Emma och jag en runda i värmen, vi har varmt här nu (21 grader i skuggan, men det känns varmt när man promenerar). Emma slängde sig ner på rygg på hallgolvet så fort vi kom hem, jag tycker hon skulle dricka istället när hon är flåsig och varm, men det tyckte inte hon.

Nu har vi fikat , jag har badat i poolen och vi tvättar en tvätt till. Det har blivit massor med tvätt….

På lördag är det final i Sydcupen i Höör. Då får vi se hur det går för Micke och Jessica. I gårkväll anmälde vi oss till Leipzig Messecup 2012. Det är årets roligaste tävling. Det var 100 platser och de blev bokade på bara ett par timmar. Nu kan man bara anmäla sig till reservplats. Tävlingen körs i en jättehall och fast det är så många bilar som kör så är det inga avgaser utan de har jättefina fläktar som drar ut allt. Banan är uppbyggd på spånplattor som är målade och har limmat grus på. Sedan har de byggt upp stora hopp mm som en riktig buggybana. Det pågår Hobby och Spelmässa samtidigt och det är 1000 tals åskådare. Vi har varit och tittat på vad som finns i de andra hallarna men man hinner inte för det är så många hallar, i hallen brevid rc banan finns i alla fall pyssel och knåp, allt vad man kan tänka sig av spel (man får spela fritt och knåpa och pyssla). Jag köpte livremmar, handväska, söta igelkottar, blomdekorationer etc i fjol. Ja, det skall bli kul att åka dit ihgen och nu är vi anmälda 🙂

Här är igelkottarna jag köpte i Leipzig förra året, söta eller hur !