I går kom äntligen halsbandet som Emma vann på ”Dognews” och det är handgjort från ”Hotta Doggar” på Gotland. Emma tackar för det fina halsbandet !

Det är gjort av kardad ull, handgjorda dekorband ochhar en fin knapp som dekoration också.

I dag har vi 29 grader i skuggan, vindstilla och sol. Emma envisas med att ligga i solen fast vi försöker visa henne sköna platser i skuggan. Men hon verkar inte må dåligt av det i alla fall.

I dag skar jag mig rejält i lillfingret när jag skulle dela ett par bullar. Typiskt ! Det blödde ganska mycket så jag vill låta det läka lite först. ca 1 cm brett och en halv cm djupt var det.

Annars har vi inte gjort sä jättemycket. Jag har damsugat huset och husbilen, vi har varit på Bauhaus och köpt en kabelvinda och på Mekonomen och köpt medel för att ta bort lim från husbilens heltäckningsmatta. Jag hade ju satt kardorrband på en dörrmatta och lagt i husbilen. När det har blivit varmt har limmet på kardborrbandet blivit mjukt och kasat, vilket medfört att limmet fastnat i mattan. Jag hade provat allt jag kunde tänka på, men inte fått bort limmet. Men det medlet vi köpte i dag fixade det 🙂

Klockan 17 skall vi ner till banan. Berne skall köra rc bil och jag har jouren och tar betalt av gästförarna mm. Det är visst ganska många som skall ner och köra i kväll.