I dag är det 27 grader i skuggan och klockan är bara 9 på morgonen, det kommer att bli varmt…

Jag håller på att tvätta alla kläderna från helgens eskapader, jag skall städa husbilen och sedan måste vi handla mat också. Jag har ringt Sachsen caravan i Tyskland och bestämt tid med dem när vi åker ner till Österrike (EM). Jag har också rint och fixat allt med GO-boxen som man skall ha för att åka i Österrike.

På länken här hittar ni relultatlistan från SM i Robertsfors.Vi gratulerar David Ronnefalk, Coffe och Micke som fick stå på pallen ! Det var en rafflande final med tight racing. I finalen var det 2 från Mjölby, 1 från Stockholm och hela 9 förare från Skåne ! Jessica körde också jättefint och det var faktiskt ett TV team från SVT som kom och intervjuade och filmade henne. Det sändes på lördagkvällen ända ner i Sydnytt och uppe i Norrland också. Så nu är hon en liten kändis, alla kommer och frågar vilken bil som är hennes, är hon verkligen bara 9 år, etc etc Men Jessica tar allt med ro, hon tycker bara det är kul att köra, och bryr sig inte om allt annat.

Nedan kommer ett par bilder från banan:

Det var en superfin stämning bland Kyoshogänget där vi satt. ( bland annat Greger och Coffe, David och Pierre, Håkan och Linus med flera) Håkan hade många historier att berätta och det skojades friskt. Håkan och Linus hjälpte Micke med tjocka drivaxlar, Linus sa att han hade aldrig knäckt en drivaxel så han behövde inte dem, och typiskt nog var det en sådan som knäcktes i finalen på Linus bil. Det var superotur, men snacka om just kille ! Micke har börjat komma lite mer in i hur Kyoshobilen funkar, den är en mycket med busbil och man kan pressa den mycket mer än Mugenbilen han körde innan. Den har även massor med inställningar som man kan justera.

Ovan är också lite bilder på Jessica och familj och Emma. Man ser på Emma att hon var trött på en av bilderna efter att hon sprungit med Jessica flera varv runt banområdet. Till slut strejkade Emma, men efter en stunds vila och lite lock och pock var det OK igen.

Måste också berömma Robertsfors klubb som gjorde ett jättefint arrangemang.Det märktes att de hade jobbat hårt med att få allt klart och perfekt till tävlingen. Staketet runt banan var alldeles nyuppsatt, de hade satt skyltar var allt fanns (som tryckluft, kiosk, wc, besiktning etc etc) De hade även supergod frukost och dagens rätt på söndagen var toppen ! Nästa gång vi kommer dit tror jag till och med de har riktiga vattenklosetter, fata mekebord under tak etc, för det fanns material till allt detta som låg färdigt.