Vad har vi gjort de sista dagarna? Jo, vi har varit och köpt blommor till ett par krukor och planterat dem (se bild) annars har vi nog mest åkt hit och dit och ipar gårkväll har Jessica badat i poolen.

Sedan så har vi tittat på Formel 1 i TV, det är riktigt spännande nu med de nya reglarna som är i år. Man vet aldrig vem som kommer att vinna, och det är fighter hela tiden. I morse passade vi på att gå en lång runda vid 7 tiden, men det blev ändå jättevarmt tills vi var hemma igen. Solen skiner och det är 23 grader i skuggan nu. Läste att det har regnat MASSOR i Eksjö. Stackars dom som har fått översvämmade hus, bilar, trädgårdar, källare etc förstörda av allt vatten.

Nu har de flyttat Nordiska mästerskapen från Skien till Kodal. Vi får se om vi åker dit. Beror lite på hur de fixar camping, toiletter etc. Berne trodde också det var lite krångligare att åka med Emma till Norge. Måste läsa mer om dessa reglerna.

Vi väntar fortfarande på Emmas halsband som hon vunnit på Dog News.se. Det är handgjort och av naturmaterial som kardad ull etc. Posten har haft en hel vecka på sig att leverera det hem till osss, så vi hoppas att det kommer i brevlådan i dag.