I går blev det inget skrivet här. Jag städade i garderoberna, sorterade kläder, var ute med Emma en runda (halkigt), lagade fläskpannkaka efter ett nytt recept men det var inte så gott som det gamla och så hämtade vi paket !!!

Först hämtade vi tavlorna som Diana Boman har tecknat på Emma. Jättefina, jag skall ta foto på dem när vi hängt upp dem så ni kan se ! Sedan hämtade vi min nya kamera. Jag har provat att fota lite med den men måste kolla mer på inställningar mm.

Här är några testfoton vi gjorde i gårkväll. Det sista var det första, utan blixt. Ett är på Emmas öra. Jag tycker det är rödflammigt, mer mörkrosa än det andra som är ljusrosa/vitt och det luktar lite, inte illa alls men lite nötigt kanske, det andra luktar inget alls. Jag har hällt i öronrens två gånger nu så får vi se om det hjälper. Det finns inget smuts eller sekret i örat heller !?! utan är helt rent.

Kanske det är något längre ner, sist hade det med tonsiliten att göra. Men nu har hon ingen feber alls och bra aptit etc. Hon verkar kärnfrisk förutom detta med örat. Jag väntar på att hon skall börja löpa också 13 juni 2011 började hennes löp sist och det är ca 8 månader emellan.