Gråmulet, småregn och 8 grader plus.

I gårkväll kom Berne hem lite seare, han hade åkt till Bauhaus och köpt en ny toalettsits. Att det bara får vara sådan skillnad på pris ? En ny från IFÖ kostar 5000 kr, ja ni såg rätt ! Femtusenkronor skulle Dahls vvs ha för bara toalettsisten. I och för sig med fjäder som gör att den stänger sig automatiskt. Den är dessutom urbota dumt gjord med bult som går in i bakeliten så den knäcks. Berne vägrade betala så mycket så han åkte till Bauhaus. Där köpte han ett annat märke som var precis lika fint och hade samma mekanism (bara med bättre lösning på montaget) och passade perfekt för 499 kr.

Vi kan alltså köpa 10 st toalettsitsar, som dessutom är bättre, för samma pris som en IFÖ toalettsits. Sjukt säger jag bara !

Jag griljerade sista julskinkan i går, Berne älskar julskinka så detta var den 3je denna julen. Men det skall vara lättrökt och griljerad, inte stockholmsskinka ! Ja Emma vill gärna smaka hon med….

I kväll skall vi veckohandla, jag skall hämta ut två paket på posten också. Ett med kläder och ett med rengjöringstabletter till vår kaffemaskin (Jura). I tisdags hämtade jag ut en mullvadsskrämma. Hoppas den fungerar.