Oj vad tiden rinner iväg, jag hann ju inte skriva i går…. 🙁

I går morse cyklade jag upp till Micro och visade vad vi hade gjort med fakturor, papper, mail, fraktsedlar mm, så att Jenny kan fixa till det som hon brukar. Sedan handlade jag och cyklade hem igen. Det var svinkallt att cykla (tjock, tjock dimma och bara en eller två olusgrader och lite vind. ) När jag kom hem packade jag lite och sedan bröt solen igenom och Emma och jag promenerade. Det kändes nästan som vårväder, Underbart. Tänk sån skillnad bara på två timmar !

Det blev köttbullar och potatismos till middag (hade dem i kylen och var tvungen att äta dem nu, annars hade vi fått kasta dem) Sedan åkte vi till Center Syd, min telefon hade inte kommit än. Vi köpte en chokladask till Pascal ( på ”vår” vingård) som fyller år, han brukar bjuda oss på speciell födelsedagsfest ihop med sina vänner. Sedan kom Jenny, Micke och Jessica på besök och vi drack kaffe, läsk och kaka. Berne fick en Jameson whisky för att han skjutsat och hämtat dem vis Sturup (flyget) och jag fick en Bailys cream likör för att jag passat butiken + vi vick en handsnidad delfin i trä också (jättefin)

I dag är det -1 grad på morgonen och stjärnklart. Det blir säkert kanonväder i dag med ! I kväll skall vi handla, packa, fylla på vatten mm.