I gårkväll var vi hos Eva ! Emma drar som ett lokomotiv från bilen in till Eva. Sedan är det kel och gos som gäller en stund och koll av tassen, den såg fin ut ! smiley

Sedan fyllde Eva i alla papper för Rabiesblodprovet, och Emma ville kela mer. Sedan gick Eva iväg och hämtade avmaskningstablett som hamnade långt nere i halse och svaldes, lätt som en plätt, Emma hinner inte smaka den ens.

Sedan var det dags för blodprovet. Snällare och lugnare hund finns inte, Emma satt så fint på bordet medans Eva letade efter en ådra. Det var bara det att det var visst nåt fel med sprutan för det kom inget blod och hon fick försöka många gånger och byta spruta innan det lyckades. Det enda som Emma inte gillade var att Eva tvättade av benet med sprit efteråt, det luktade mysko tyckte hon. Om 14 dagar skall vi ha svar på blodprovet i brevlådan.

I gårkväll skall de ha börjat riva väggen på innebanan. Klubben har hyrt en lokal som har varit grisstall för länge sedan och efter det har lokalen använts som bloulebana. Under vinterhalvåret hyr rc-klubben denna och det körs med elbilar inomhus. Vi har tillgång till servering med kiosk och det finns mekebord till alla. Banan kommer att byggas upp denna veckan, hoppas vi hinner… Det är mycket att göra och måndag 17 öppnar vi för körning !

I dag skiner solen igen, 10 grader och svag vind.