I morse vaknade vi av att det åskade och störtregnade. Vi lät Emma komma in till oss i sovrummet och mös i sängen tills det hade slutat. Sedan åt vi frukost. Emma fick Olivers hundmat med fisk. Det slukade hon i ett nafs. Vi provar och alternerar mellan lite olika sorter nu. Hon är bra i magen hela tiden så jag tror inte det är skadligt.

Berne och jag åkte till Bauhaus och köpte duschdörrar av klarglas för 995 kr. Våra gamla har som sagt gjort sitt. Men det blir ett vinterprojekt att fixa duschen.

Efter det tvättade Berne bort alla myggorna från husbilen. Den såg inte klok ut efter att vi kom hem från Tyskland. Har aldrig sett så mycket mygg förr. Det var nog värmen i tyskland och regnet innan som gjorde att myggen kläcktes då.
Jag har tömt wc:t i husbilen också och satt i nytt medel.

Nu skall Berne mura i muren där det fattas ett par sten överst efter det gamla uterummet som vi rev i våras. Det kommer att bli fint.

I kväll är vi bjudna på fest till Sig och Britta, Stig kommer att hämta oss kl 17.30. Det är jättetidigt men de vill ha det så. Innan det skall Berne titta på kvalen i Formel 1. Min förkylning håller på ännu, men är lite bättre, men i dag har jag huvudvärk (brukar aldrig ha det annars) Jag tror att en whisky i kväll inte skadar.