I dag har Mimme varit här kl 9 och drack en kopp kaffe, han har väldigt ont i ryggen. Skulle visst till doktorn och få medicin .

Sedan putsade vi fönstrena i uterummet, PUHHHH de är många och stora, men nu är det gjort i alla fall. De blev jättefina.

Sedan gick Emma och jag en lång runda till Rävaskogen och sedan fick hon passa huset när jag cyklade och handlade, passade på att hälsa på på MicroRacing. Efter det plockade jag in saker i husbilen, rensade det sista vid planket (utanför som Komunens) lagahde mat. Det blev Spenatstuvning med falukorv (Emma var glad, hon älskar falukorv). Sedan kom Berne hem och vi åt och efter det klippte vi gräset, det hade blivit jättelångt.

Om en liten stund skall vi åka till Eva i Mörarp (Emmas uppfödare och vetrinär) och få ett 4-veckorsintyg. Vi skall passa på att väga Emma då också. Vi skall mellanlanda på Mekonomen i Lödde och handla en backsensor som vi skall ha fram på husbilen så vi inte kör in i grannens mittemot mur. Det är ganska så trångt att backa in den.