I gårkväll skulle det börja regna ( stod på nätet) men det är fortfarande sol och halvmulet. Inget regn ännu och klockan är halv 9 på morgonen.

Emma och jag har varit nere på rc-banan och låst det som skulle låsas efter att Peter och de andra långväga gästerna åkte hem. Berne och jag var nere vid banan och tog ett par foton. Jessica kör riktigt snabbt och säkert nu, kul att se när Micke och Jessie fightas på banan, ger jättebra träning också !

Jag har börjat göra iordning i rabatten vid trädäcket. Plastdammen är borta nu, alla kullerstenarna har jag lagt i hålet, ja, inte alla ännu, tror inte alla får plats. Sedan skall vi ta bort alla buskarna och blommorna och lägga duk över hela rabatten. Sen kommer vi till vad vi skall ha överst. Leicaklulor är snyggt och praktiskt, men de flyter iväg om det kommer ett riktigt störtregn. Det märkte vi i somras när vi kom hem efter en tävling och det hade kommit ett störtregn. Leicakulorna runt träden på framsidan hade flytit iväg ända bort till gatukorsningen. Det andra alternativet är sådana svarta småsten, dom blir kvar om det regnar. Får kanske bli sådana i stället.