Nu är det högsommar igen, 24 grader nu på morgonen och sol och vindstilla. Det blir nog solstolen och plask i poolen i dag, men först skall Emma och jag gå ner till banan och sätta upp Securitas dekaler i rutorna.
I midsommar har vi haft 2 påhälsningar i klubbstugan av tjuvar (troligtvis snorvalpar) som slagit sönder ett fönster och snott coca cola och kexchoklad. Vem gör sig till tjuv för sånt ? Kan bara vara småungar. Kostar gör det med nya glas, städning mm.
Nu har Emma och jag varit på en promenad, klockan är 8.15 och det var helt underbart ute nu på slingan runt dammarna. Gässen och ankorna och doppingarna i dammarna var vakna och vi störde dem lite når vi gick ut på udden, så gässen och änderna simmade ut i vattnet. Em and har dåligt ben, först för några veckor sedan kunde han inte röra det alls, det satt bara där i konstig vinkel, men nu verkar det bättre igen som tur är. När vi gick på vägen, det är närmast en stig nu med träd och buskar som växer vid sidorna och sträcker sig över ibland, då är det ljuvligt att höra allt fågelliv medans man strosar lungt i skuggan och Emma snusar både här och där. Vi är nog priviligierade som har så fin natur runt knuten. Emma drack bra med vatten efter promenaden och har ätit sin frukost i dag. På bilden öppnar hon en toa-rulle som jag gömt hundchoklad i.