Nu har det varit Midsommar !


Vi har firat midsommar i Tyskland, Bistensee, som ligger i norra Tyskland. Det var RC-tävling och Magnus Nilsson, Mikael och Jessica tävlade. Jessica i förbränningslassen, Micke i elklassen och Magnus N i el och förbrännings.
Det var regn och lite halvtaskit väder på fredagen men sedan blev det bättre. Banan var jättefin, organisationen på tävlingen var så där.
Det är roligt att se hur Jessica kör när hon kom till banan i början och hur mycket bättre det gick på slutet. Hon är tuff och tar för sig på banan och hoppkombinationen som var så jobbig i början gick som på räls i 1/4 finalen.
Dock hade hon lite otur och blev på körd ett antal gånger så hon slutade i denna final. Pappa Micke blev 4:a i elklassen.
Vi firade Midsommar med sill, ägg, nypotatis, jansson, prinskorv, köttbullar och jordgubbar. Det blev lite provosoriskt för det är inte så lätt att laga allt på en gång i husbilen, men det var jättegott och vi hade en riktigt trvlig midsommar. Jessica hade plockat fina midsommar blommor till bordet och Jenny hade bundit en fin krans till henne.
Denna gången åkte vi inte det vanliga hållet över rödby/puttgarden utan åkte stora bältbron. När vi åkte dit hade vi MYCKET trafik och köre så resan tog 6,5 timmar. Hem var det bättre, men så fastnade vi i kö utanför Köpenhamn. Ja ja, vi var hemma vid 9.30 på kvällen i alla fall.
Emma var jätteglad att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst. Nu har hon slutat löpa också. Det är en Tysk som busar, kelar och klappar henne så fort han ser henne. Hon är jätteglad i honom. Vi brukar träffa honom på tävlingarna.