Nu har vi varit i Vetlanda på RM. Säger inte så mycket om det, men banan var alldeles för enkel för alla förarna körde lika många varv och lika snabbt på banan. Vi bodde i den nya husbilen för första gången och det var jätteskoj. Emma trivdes också. På första bilden är maten serverad, Emma ser ut som om hon tror det är till henne :).
Vi tog aldrig ut våra utemöbler från garaget, det var för kallt och de hade sagt det skulle regna också, utan vi satt inne i husbilen och åt och sedan kom Greger och Ann-loise och tog en GT. Vi la oss ganska sent men vi sov som kungar i sängen där bak !
På lördagen var det kval, Micke kvalade direkt till semi och Jessica till 1/32 dels final. På natten till söndagen började det regna så banan var blöt på morgonen.
Jessica körde sin final och bumpade upp till 1/16 del men där tog det tyvärr slut. När Micke körde satt Jessica och jag i husbilen och tittade på finalen. Vi hade flyttat husbilen till parkeringen vi banan och vi hade första parkett där. Det var jättekul att sitta där med Jessie och prata, prata är hon bra på…
När det var paus mellan semi och final gick vi en liten runda med Emma.
Efter finalen startade Berne och jag hemfärden. Vi var hemma kvart i nio. Emma var överlycklig att vara hemma igen och hade gädjefnatt i trädgården.
I dag har jag städat husbilen och nu skall Emma och jag gå en runda, det är uppehåll men regnet hänger i luften.