Nu har Emma och jag varit en runda pånästan 2 timmar i snön. I morse såg det ut som om det skulle bli sol, men när vi gick ut så hade det börjat snöa. Vi gick nere i Vikenskogen och vi mötte en dobberman som verkade aggresiv mot Emma.
Hans Matte kunde knappt hålla honom. Det är andra gången som någon har morrat eller visat aggresion mot Emma. Båda gångerna har det varit typ Dobermans. Emma verkar dock inte bry sig.
En annan ska jag funderar på är varför hundägare inte plockar upp efter sin hund när det är snö ?? Som man säger ”det som göms i snö, kommer upp i tö” och det är inte kul att trampa i då. Sedan har vi dem som plockar upp efter sin hund, men varför i all världen slänger de påsen rakt ner ?
Nåja, slut med skitsnack !
I dag är det fredag och vi skall grilla !!! ryggbiff med potatisgratäng. mums!
I gårkväll var Magnus här med ”lille” Nappe. Snart är han lika stor som Emma. Hon har fullt sjå att hålla huvudet från hans sylvassa tänder, men samtidigt vill hon busa med honom. När Magnus skulle gå hade lugnat sig betydligt och kunde ligga vid sidan om varandra 🙂 Nappe hade fått sin K9 sele i blått och var så fin.